site maker

VORES VÆRTER

Læs om vores 
værter herunder.

Dine værter underholder med lidt 80’er og
90’er maxier. Meget pop-hits, hiphop, dance og
elektronisk krydret med Megamix & Mash-up.

Thomas Kragh

THOMAS KRAGH - Formand/ Kasser, studievært & DJ
Thomas stiftede Radio Boost i 2013. Til dagligt arbejder han som salgskonsulent på Halsnæs Avis og spiller floorball i fritiden. Thomas begyndte at lave radio i 1991/1992 på dengang FLR i kælderen på det gamle Sygehus. Da Radio FLR lukkede, forsatte han på Radio Rie en del år, hvor arbejdet til sidst krævede for meget og han stoppede. Efter ca 10-12 års pause, begyndte Thomas igen at lave radio først for, Radio Halsnæs og senere Radio HLR. Thomas har hang til de tunge basrythmer og de hurtige beats.¨

RENE MIKKELSEN - Musikansvarlig & Studievært

Rene Mikkelsen har lavet radio i danmark i mere end 30 år på en lang række radiostationer. Han har et super godt kendskab til musik. Hør Rene's programmer hver fredag med Nordsjælland i Luften kl. 18-20 & hver lørdag med Flashback kl. 18-20

Rene M.
Stephan E.

STEPHAN ERIKSEN - Studievært
Stephan spiller det bedste fra 1980-2019. Han har været med siden lokalradioerne havde sin storhedstid i slut 80’erne.
Han præsenterer lækre UP-tempo versioner, som gør dig glad i låget og klar til byturen.
Hør Stephan hver lørdag fra kl. 20-21.

DJ 2ND - DJ
DJ 2nd hedder Jon Olsen og bor i Frederiksværk og startede for ca. 4 år siden på Radio Boost. Thomas spurgte Jon om han ikke kunne lave nogle mix. Og da Jon brænder for musik, var han på med det samme.
Hans musikstil er Elektronisk, House, Light Dubstep, Club Dance, EDM, PSY Trance, Light Techno/Light Trance.
Jon mixer på flg. Udstyr: PC, men har en Pioneer DDJ-S1 DJ hvor han øver beatmixing.
Hør DJ 2nd hver lørdag kl. 22.

DJ 2ND
DJ MABO

DJ MABO - DJ
DJ MABO hed før DJ BLVM, men har skiftet kunstnernavn midt i 2018. DJ MABO hedder Mads Blom og bor i Frederiksværk.
I et mix fra DJ MABO indgår der altid nogle af de gamle hits i de rigtige danceversioner.
Derudover er har han tidligere været DJ på Cafe Hoe i Hillerød og nu er han at finde på div. klubber i KBH, samt på Kellerdirch, Frederiksberg & PUSH i Frederikssund. Mads spiller også til privatfester.
Sammen med DJ NEXTI var han i 2018 på Ibiza og spille på Kilties Bar Ibiza, Highlander scottish bar ibiza, Pure Ibiza.
Hør DJ MABO hver lørdag kl. 21. Han mixer dig hver uge igennem en times dansemusik optaget live, med alle de fedeste hits som spilles på klubberne netop nu.

DJ NEXTI - DJ
DJ Nexti hedder Matti Tørngren Froeshøj og han bor i Frederiksværk. Han er pt. vores yngste DJ på bare 19 år, men har allerede over 4 års erfaring på bagen. Han gjorde sig bemærket bare 1 år efter han startede, ved at være blandt de sidste 5 DJ’s i ClubAwards 2017 konkurrencen.
Derudover har han spillet på Cafe Hoe i Hillerød indtil de lukkede. DJ Nexti har også spillet på Frederiksværk Gym til deres Lysfest. Nu er han at finde på Kellerdirch, Frederiksberg, samt til div. Privatfester. Sammen med DJ MABO var han i 2018 på Ibiza og spille på Kilties Bar Ibiza, Highlander scottish bar ibiza, Pure Ibiza.
Hør DJ Nexti’s mix hver fredag kl. 20, hvor han mixer tidens hotteste musik inden for House, EDM og populær Dance/ Hiphop musik sammen til en stor fest. 

DJ NEXTI
DJ RUFFLE

DJ RUFFLE - DJ
DJ Ruffle aka Thomas Kragh bor i Frederiksværk. Startede med mobildisko i 1985 sammen med en kammerat. Siden der har han haft mange DJ jobs. Bla. Er han kendt som DJ på Natuglen og Solskin fra 90'erne. Idag finder du DJ Ruffle som DJ en gang imellem på Slusen og til div privatfester.
DJ Ruffle har også spillet til festivallen Danmarks Dejligst, Liseleje i 2018 samt til div. efterfester i Gjethuset.
Han har speciale i 80'er, 90'er & 00'er musik men har også stor hang til nutidens tunge bassrythmer og hiphop.
Hør DJ Ruffle hver lørdag kl. 23. Her spiller han alle de gamle 80'er og 90'er i nye mix eller mash-up.

DJ SIXTY9 - DJ
DJ Sixty9 bor i Frederiksværk og har været med på Radio Boost siden starten. Han har leveret langt over 250 mix gennem tiden til os. Han har stor erfarring og mixer den nyeste musik blandet med 80’ere, 90’ere og 00’erne op i 2018 versioner blandet med noget af det nyeste.
Gå ikke glip af Halsnæs mest lokalkendte DJ som har været med lige fra midten af 80’erne, hvor han startede som DJ i Funky Records og spillede på Mælkedisk på Magleblikskolen. Siden der har han spillet her og der og alle vejne.
Dj Sixty9 gør sig mest i privat fester og som fast DJ for ProEvent, som sidder på de fleste halfester. Pt. Er han meget kendt for sin optræden i Melby hallen til Oktoberfesten.
Hør DJ Sixty9 hver fredag kl. 21, hvor han sparker festen i gang med et super megamix.

DJ SIXTY9
DJ SIGVALDSSON

DJ SIGVALDASON - DJ
DJ Sigvaldason hedder Nicklas Sigvaldason. Han har med sine mange år som professionel DJ spillet et utal af steder i Danmark.
Lige fra de små undergrunds fester til Wallmans, som er Nordens største natklub.
Han er kendt for altid fylde dansegulvet med nogle af de sprødeste hits.
Som Club DJ kan du opleve DJ Sigvaldason spille de genre han elsker, lever og ånder for.
Især Trance og Progressive samt Club House har en stor andel i hans set.
DJ Sigvaldason er også radio DJ og er vært på sit eget show “Trance to the People” som bliver sendt ud til en række radioer verden over og har ugentligt over 60.000 lyttere.
Hør DJ Sigvaldason i 2 timer hver lørdag nat (søndag morgen) kl. 03-05, med hans højt energiske megamix inden for det elektroniske.

DJ MADVIG - DJ
DJ Madvig vil spille hver fredag fra kl. 22 med en times super funky House/Dance/Hip-Hop.
DJ Madvig hedder Mikkel Madvig og har 8års erfaring og spiller fast på flere spillesteder i Hillerød, bla på Café Hoe og The Gap i Kbh samt som DJ på studentervogne og til privatfester. Dj Madvig er årsagen til at DJ Mabo blev dj, da han introducerede ham for denne verden og oplærte ham med fif og tricks.

DJ SIXTY9
Adresse

Hanehovedvej 60
3300 Frederiksværk
Danmark

Kontakt

Email: info@radioboost.dk
Phone: +45 50 90 38 00